DOZA INSPIRACIJE

Ove ljetne haljine s lakoćom ćete nositi i ujesen, a njihovi stajlinzi to i dokazuju

22.08.2021 u 19:08

Bionic
Reading

Pojedini komadi namijenjeni ljetnoj sezoni, uz pravilno stiliziranje, uspijevaju odlično izgledati i u hladnim mjesecima, a navedeno se prvenstveno odnosi na lepršave primjerke haljina

S prvim danima jeseni ne postoji potreba da se oprostite od modela haljina u kojima ste provodili vruće ljetne mjesece. Većina ljetnih silueta haljina u stanju je lako se uklopiti u jesenske stajlinge, a najbolji primjer za to neke su od najutjecajnijih street style zvijezda današnjice.

Ljetne modele haljina mahom nose kao bazni komad oko kojega kreiraju slojevite stajlinge prikladne za pad temperature.

  • +13
Haljine za prijelazno razdoblje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Haljine bez naramenica i korzetnoga kroja činit će idealnog stilskog partnera predimenzioniranoj košulji. S druge strane, popularne haljine slip kroja s tankim naramenicama zablistat će u paru s majicom dugih rukava ili predimenzioniranim sakoom u duhu 80-ih.

Isto tako, haljine s nešto dužim rukavima i laskave dužine midi nesumnjivo će obilježiti prelazak iz toplih u hladne mjesece u godini jer u svim prilikama predstavljaju idealan model za prijelazno razdoblje.

Budući da se vrlo lako mogu kombinirati i nositi, kako sa sandalama, tako i s čizmama, haljine s dugim rukavima nesumnjivo će poslužiti svrsi u mjesecima pred nama.