za sva vremena

Ova suknja postala je kultni komad, a evo kakve se verzije sada nose

13.01.2024 u 20:14

Bionic
Reading

Minica od tartana, klasična i alternativna u isto vrijeme, trendi je odjevni komad koji ni ove hladne sezone nećemo uspjeti zaobići

U svakom obliku, boji i silueti, tartan suknja potvrđuje se kao jedan od najjačih trendova zimske sezone. Verzije dužine midi Vogue svrstava u ne tako klasične odjevne komade, prikladne svakoj prilici, a isto vrijedi i za mini verzije.

Karirani uzorak čini mini suknje od tartana svestranima te lako mogu postati protagonistima formalnijih ili casual izdanja, o čemu najbolje svjedoče izdanja street style zvijezdi.

  • +6
Karirane suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Malo punk, malo rock - vidjeli smo brojne fashionistice koje minice od tartana kombiniraju s čizmama do koljena i predimenzioniranim kožnim jaknama, ali i s čipkastim čarapama i čizmama na vezanje s platformom.

Pojedine ljubiteljice mode vole otići korak dalje noseći minicu od tartana preko širokih hlača ili poput debelog remena u slojevitim stajlinzima.

Osim među damama sa street style scene, relevantnost suknji od tartana potvrđena je u aktualnim kolekcijama brojnih dizajnerskih brendova, u kojima nalazimo verzije svih raspoloživih oblika i izrade - od klasičnih plisiranih do onih s džepovima u kargo stilu.