NEODOLJIVO BLJEŠTAVILO

Nose se od jutra do mraka: Glamurozne traperice preplavile su police trgovina

23.11.2023 u 12:15

Bionic
Reading

Studeni odbrojava posljednje dane i uskoro počinje nova sezona blagdanskih zabava i domjenaka. Police omiljenih brendova već naveliko vrve party asortimanom, a u blještavilu koje ga tradicionalno prati sada se ističe traper

Poželite li u blagdanskoj party sezoni napraviti odmak od nošenja male crne haljine i sličnih sigurnih komada, obratite pozornost na omiljene traperice u glamuroznom ruhu.

Posljednjih tjedana teško ih je ne primijetiti na policama trgovina, ali i stajlinzima modnih ovisnica s Instagrama i TikToka.

Glamurozne verzije traperice uključuju detalje poput sjajnih zakovica ili cirkona koji su nerijetko istaknuti duž nogavica, pritom tvoreći neodoljivi uzorak.

  • +12
Ukrašene traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Traperice za brojne dame predstavljaju modnog saveznika tijekom ostatka godine, pa ne postoji razloga zašto u njima ne biste zablistali i u party sezoni.

Na pitanje kako uklopiti glamurozne traperice u stajlinge već su dale odgovor modne ovisnice s Instagrama koje ih rado ističu i u dnevnim stajlinzima.

Predimenzionirano pletivo savršeno će nadopunjavati bogato ukrašene traperice u dnevnoj varijanti, dok će u večernjim satima posebno dobro izgledati uz topove satenskog sjaja.