YAEL SHELBIA

Ova 19-godišnja ljepotica iz Izraela ima najljepše lice na svijetu

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 27.01.2021 11:14
  • Objavljeno 27.01.2021 u 11:14
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Jesse Grant / Getty images / Profimedia

Yale Shelbia, 19-godišnja manekenka iz Izraela proglašena je najljepšom ženom na svijetu prema odabiru poznate stranice TC Candler i Nezavisnih kritičara

Nezavisni kritičari okupljeni oko stranice TC Candler 19- godišnju izraelsku ljepoticu smjestili su na sam vrh dugoočekivanog popisa 100 najljepših lica na svijetu u 2020. godini. Na njoj su se našle i brojne poznate dame poput pop zvijezde Ariane Grande i glumica Lupie Nyong'o i Lily Collins.

Mlađahnoj Izraelki ovo nije prvi put da se nalazi na popisu najljepših. Godine 2017. našla se na 14. mjestu spomenute liste, a od tada je svojim licem krasila brojne kampanje uključujući onu za brend KKW Beauty reality zvijezde Kim Kardashian West, a trenutno služi obavezni vojni rok u izraelskim zračnim snagama.

Bivši urednik časopisa TC Candler udružio se sa Nezavisnim kritičarima s kojima od 1990. godine donosi godišnju listu 100 najljepših lica trenutka. Analizirajući na tisuće poznatih dama iz cijelog svijeta, Candler je - prema vlastitim riječima – počeo sastavljati popis koji predstavlja suvremeni ideal svjetske ljepote.

'Estetsko savršenstvo samo je jedan od kriterija. Milost, elegancija, originalnost, odvažnost, strast, klasa, staloženost, radost, obećanje, nada ... svi su utjelovljeni u prekrasnom licu', mišljenja je kreator liste svjetskog odjeka.