HOLIVUDSKA DIVA

Komplimenti pljušte sa svih strana: Prelijepa Michelle Pfeiffer pohvalila se svojim make up vještinama

30.12.2020 u 21:00

Bionic
Reading

Slavnu glumicu Michelle Pfeiffer mnogi smatraju jednom od najljepših holivudskih zvijezda, a njezina ljepota nimalo ne blijedi ni s godinama

Plavokosa ljepotica impresivne filmografije koja uključuje filmove poput 'Lice s ožiljkom', 'Ja sam Sam', 'Doba nevinosti' ili 'Opasne misli', otkako se globalna pandemija razmahala svijetom, vrlo je aktivna i na društvenim mrežama gdje ima rastuću vojsku obožavatelja.

Glumica i sa svojih 62 godina, koliko je proslavila ove godine u travnju, oduševljava svojom prirodnom ljepotom i blistavim tenom.

Iako Michelle nema problema ni s objavljivanjem fotografija u au naturel izdanjima bez trunke šminke na sebi, ovoga je puta svoje fanove, njih 1.9 milijuna koliko ih ima na Instagramu, iznenadila nečim posve drukčijim.

Holivudska diva je na Instagram profilu postavila fotografiju s umjetnim trepavicama koje je sama prvi put postavila, dok je ostatak lica tek jedva primijetno našminkala.

Kosa stilizirala u blage valove odlično se uklopila u ovaj dotjerani look lijepe Michelle.

  • +2
Michelle Pfeiffer Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

Inače, Michelle je od 1993. je u sretnom braku s Davidom E. Kelleyjem, tvorcem kultne serije 'Ally McBeal' s kojim ima dvoje djece, te u intervjuima uvijek ističe kako joj je obitelj na prvom mjestu.

Za razliku od mnogih kolegica, glumica želi dostojanstveno ostariti.

'Do svoje 40-e nisam se puno opterećivala njegom lica i tijela. Pušila sam, jela sam sve što sam poželjela, a lice sam umivala običnim sapunom. Kad bih to rekla, svi su se zgrozili. Sad mi je najvažnije ostarjeti sa stilom i ne izgledati poput voštane figure', izjavila je Michelle, a za sebe kaže kako je u djetinjstvu bila poput dječarca.