ŽELITE NOVI FRIZ?

Vrijeme je za promjene: Isprobajte neku od ovih trendi frizura koje predlažu stručnjaci u 2021.

27.12.2020 u 08:00

Bionic
Reading

Za sve one koji razmišljaju o novoj frizuri donosimo nekoliko prijedloga koji će prema predviđanjima beauty stručnjaka biti najpoželjniji odabiri trendseterica u nadolazećoj 2021.

Nakon ljetne torture koju je prošla kosa zbog izlaganja soli i suncu zaslužila je šišanje. Pravo je vrijeme da odrežemo ispucale vrhove, a s obzirom na to da se bliži početak 2021., ne bi bilo loše ući u novu godinu s novom frizurom.

Ne morate napraviti ogromnu promjenu da biste osvježili izgled. Dovoljno je isprobati neki drugi način šišanja ili se odvažiti na šiške, ove sezone itekako popularne. Ako u planu imate odrezati šiške, OVDJE ćete pronaći sve što trebate znati o njima i aktualnim trendovima, a ukoliko se osjećate spremni za neke inovativnije frizure, možda ne bi bilo loše skratiti si muke zvane 'padanje kose preko lica' i isprobati dječačku pixie frizuru.

Ono čime svakako ne možete pogriješiti je bob. Ova omiljena frizura ne silazi s trona ni u 2021., a odlična je opcija za sve one željne frizure koja briše godine s lica. U nadolazećim mjesecima beauty stručnjaci najavljuju popularnost brojnih frizura, uključujući neke omražene retro, kao što je primjerice dorađena verzija fudbalerke.

Za ovu se frizuru odlučuje sve veći broj trendseterica, poput Miley Cyrus, pjevačice koja odlično nosi modernu fudbalerku. Sve popularnije su i sitne kovrče ili popularno zvana afro frizura, koju možete postići čak i ako je vaša prirodna kosa ravna poput metle. Na YouTubeu pronaći ćete gomilu videa koji će vam pomoći u tome.

Ukoliko ipak odlučite ne dirati dužinu, uvijek vam ostaje opcija odrezati vrhove kako bi vaša kosa izgledala zdravo, uredno i njegovano.

Moderna fudbalerka

Duga i zdrava kosa

Sprijeda kraća, straga duža kosa

Teksturirani lob

Kovrčave šiške

Afro frizura

Ležerni bob

Dječački pixie cut

Valovi u kosi

Guste šiške