SAJAM ZDRAVLJA

Otkrijte kako hrana može biti lijek

16.05.2012 u 10:58

Bionic
Reading

Kompetentne, eminentne osobe s područja zdrave prehrane, prehrane sportaša, ajurvedske prehrane i vegetarijanske prehrane govorit će o svim aspektima hrane

Je li hrana lijek i kako može poslužiti kao lijek? Odgovore na ta, ali i brojna druga pitanja pokušat će dati brojni stručnjaci s

različitih područja na kongresnom sajmu koji nosi naziv 'Hrana je lijek'. Sajam će biti održan 3. lipnja u ugostiteljskom objektu Stara škola u Sv. Križu Začretju.

Kompetentne, eminentne osobe s područja zdrave prehrane, prehrane sportaša, ajurvedske prehrane i vegetarijanske prehrane govorit će o svim aspektima hrane, uključujući i onome kako uzgojiti zdravu hranu.

Osim predavanja, planirane su i različite radionice: priprema zdrave hrane, zdravi napici, uređenje kuhinje kao najvažnije prostorije u stanu, izrada vlastite kuharice i slično.

Na sajmu će se moći kupiti i knjige koje prate tematiku sajma, dobiti savjeti kako urediti kuhinju po principu feng shuija koji je izvor blagostanja cijelog doma, eko deterdženti kojima ćete održavati čistoću svoje kuhinje i svega onoga što nam može zatrebati u kuhinji. Sajam će biti otvoren od 10 do 19 sati, a cijena ulaznice je 20 kuna.