MODNA IKONA

Ona nikad ne bježi od boja: Kraljica Maxima privlačila poglede u raskošnoj nijansi koja joj odlično pristaje

24.03.2021 u 11:42

Bionic
Reading

Nizozemsku kraljicu Maximu mnogi smatraju jednom od najbolje odjevnih dama s kraljevskih dvora i rijetko je možemo vidjeti u nekom lošem modnom izdanju

Rođena Argentinka, jedna od najomiljenijih članica kraljevske obitelji, uvijek je u središtu pozornosti zahvaljujući svojim modnim izdanjima koja su osmišljena do posljednjih detalja.

Lijepa kraljica sudeći po dosadašnjim outfitima, nije velika ljubiteljica minimalizma te često rado nosi odvažne boje, uzorke, razigrane modne detalje...

Njezin je moderni stil poprilično drukčiji od ostalih članica drugih europskih monarhija, no 49-godišnja kraljica pronašla je svoju stilsku formulu koja joj, svi se slažu, baš dobro pristaje.

  • +6
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njezinom vedrom karakteru i južnoameričkom temperamentu itekako odgovoraju vedri tonovi pa je u jednom takvom veselom stajlingu sve oduševila.

Kraljica Maxima je gostovala na otvaranju 10 izdanja Tjedna novca u Den Haagu, a njezin stajling je bio vrlo maštovit.

Članica nizozemske kraljevske obitelji nosila je haljinu koja prati liniju tijela te je iskombinirala s kaputom retro stila u istoj nijansi burgundca.

Baš kako smo i očekivali od nje, nizozemska kraljica podignula ju je živopisnom ogrlicom žute boje i odgovarajućim naušnicama.

Jednostavna frizura i minimalistički make up upotpunili su ovaj look omiljene kraljice koja se 2002. vjenčala s nasljednikom nizozemske krune Willem-Alexanderom s kojim ima tri kćeri.

Prije nego je ušla u kraljevsku obitelj, zgodna Argentinka rođena kao Maxima Zorreguieta završila je studij međunarodnih financija.