STREET STYLE KRALJICA

Lijepa voditeljica ima najpoželjniju suknju sezone, koju biste i sami trebali pospremiti u ormar

24.03.2021 u 09:34

Bionic
Reading

Iako je njezina glazbena karijera zbog globalne pandemije koronavirusa trenutačno zamrznuta, Ashley Roberts, 38-godišnja članica ženske grupe Pussycat Dolls, nastavlja sa svojim poslom radijske voditeljice. Atraktivna Amerikanka koja godinama živi u Londonu ne može proći nezapaženo kad god kroči na ulice engleske metropole, a njen posljednji stajling poželjeli smo istog trena uvrstiti u svoj ormar

Premda su se djevojke iz grupe Pussycat Dolls pripremale za povratničku turneju prošlog ljeta, sve je otkazano zbog opasnosti od širenja koronavirusa koji je paralizirao svijet, no Ashley Roberts se ne treba brinuti - i dalje ima pune ruke posla oko svoje voditeljske karijere u radijskom showu 'Heart Breakfast'.

Lijepa plavuša ponovno je pokazala da je odlično upućena u trendove te da jednostavno ne zna za greške kad su u pitanju modni izbori. Fotografi su je na londonskim ulicama ulovili u još jednom uspjelom stajlingu za koji je zaslužila peticu.

Ashley redovito spaja bezvremenske komade s pokojim trendovskim i u tome je vrlo vješta, a ovog puta se odlučila za kombinaciju obične bijele košulje - modnog klasika koji bi svaka žena trebala imati u ormaru - pletenog prsluka, također s potpisom brenda River Island, te efektne plisirane minice od crne kože.

  • +4
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: rbp MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Da su minijaturne suknje plisirana kroja ponovno modno relevantne, dovoljno govori novi izvještaj za drugi kvartal 2020. godine globalne modne tražilice Lyst. Na deseto mjesto najpoželjnijih modnih komada u posljednja tri mjeseca tako se smjestila suknja za tenis imena Court Victory i s potpisom američkog sportskog diva Nikea.

Takozvani preppy stil odijevanja, koji je na modnoj sceni trijumfirao 2000-ih godina, savršeno su predstavili na malim ekranima likovi poput Blair Waldorf iz serije 'Gossip Girl', a prema prognozama modnih stručnjaka, u 2021. će ponovno biti in.

Ovaj specifičan način odijevanja, koji karakteriziraju komadi poput polo majica, džempera, cipela loafer i, naposljetku, kratke suknje plisirana kroja, rodio se na najstarijim privatnim sveučilištima u Sjevernoj Americi, a lijepa Ashley Roberts samo je jedna od slavnih dama koje posljednjih mjeseci viđamo u ovom trendi izdanju.

Gdje kupiti suknju?