PROLJETNI TRENDOVI

Donedavno nezamisliva kombinacija čarapa (i to bijelih) i mokasinki ove sezone vratila se na velika vrata

24.03.2021 u 10:23

Bionic
Reading

Ako ste mislili kako dvojbenu kombinaciju oko koje su uvijek mišljenja bila podijeljena nikad više nećemo vidjeti, prevarili ste se

Da, dobro ste pročitali: loaferice u kombinaciji s čarapama jedan su od najvećih trendova ove sezone, a viđene su u kolekciji Haute Couture kojom je Chanel odao počast djetinstvu Coco Chanel koje je provela u internatu. Slične modele već je lansirao Gucci, a dobro su poznate i Pradine mokasinke za kojima već neko vrijeme vlada neviđen hype.

Poznate zaljubljenice već su rekreirale dvojbeni modni spoj: bijele čarape plus mokasinke, nešto na tragu onoga što je volio nositi Michael Jackson u 80-ima...

  • +17
Loaferice s debelim potplatom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Puno puta smo svjedočili kako su modni trendovi nepredvidljivi, no vjerujemo kako se nitko nije nadao povratku te kombinacije oko koje su se oduvijek lomila koplja.

Sličan modni spoj već se vratio ovoga proljeća na modnu scenu, a riječ je o kombinaciji sportskih čarapa i tenisica. I dok smo donedavno birali što minijaturnije modele stopalica koje sramežljivo jedva proviruju iz tenisica, sad se nosi nešto posve suprotno.

Ako ste ljubiteljica stila kakav je vladao u 80-ima i 90-ima vjerujemo kako će vam se svidjeti ova ekstravagantna modna novotarija.

Modne influencerice već su oduševljeno prihvatile ovaj novi trend i uklopile ga u svoje stajlinge, a među njima je i Camille Charriere.

Kreativna Francuskinja iskombinirala je bijele čarape s crnim mokasinkama, minicom, crnim topom i kaputom i kreirala casual look koji plijeni poglede.

Ako vam se nikako ne sviđa ideja nošenja bijelih čarapa i mokasinka, odlučite se za npr. pastelne tonove čarapa idealnih za proljeće.

Neke trendseterice uskladile su boju čarapa s npr. torbicom, a druge su se pak odlučile za neobičan stajling koji uključuje haljinu kakvu bi nosile školarke.