ODVAŽILA SE

Ni lijepa Penelope Cruz nije odoljela najpoželjnijoj frizuri koja ne silazi s top ljestvice popularnosti

24.03.2021 u 09:20

Bionic
Reading

Zaštitni znak španjolske glumačke zvijezde Penelope Cruz je prelijepa duga kosa raskošne boje čokolade na koju je vrlo ponosna

Atraktivna brineta koje se sjećamo po mnogim nezaboravnim ulogama, godinama je vjerna svojoj njegovanoj i bujnoj kosi koju bi tek tu i tamo osvježila slojevitim šišanjem ili diskretnim pramenovima.

Almodovarova muza osvaja svojom neobičnom ljepotom i upečatljivim crtama lica te je mnogi smatraju jednom od najljepših glumica svoje generacije.

Bob je u svojim varijantama osvojio mnoge slavne trendseterice poput Kaie Gerber, Emme Watson ili Margot Robbie koje su oduševljeno prigrlile ovu praktičnu i jednostavnu frizuru koja se stilizira u trenu.

  • +3
Penelope Cruz Izvor: EPA / Autor: JORGE ZAPATA

Lijepa Španjolka, inače supruga proslavljenog glumca Javiera Bardema s kojim ima dvoje djece, na svoj je Instagram profil postavila fotografiju sa svojom novom frizurom, modernim bobom koji je sve ostavio bez daha.

Ljepotica je pozirala u crnom topu s dekolteom, a njezini su je obožavatelji, njih više od 5 milijuna odmah zasuli komplimentima.

'Najljepša žena na svijetu', 'Ljepotica', 'Ta kosa', samo su se nizale pohvale.

Glumica koja će u travnju ove godine proslaviti svoj 47. rođendan nije se puno promijenila od vremena kad je tek započinjala svoju karijeru te i dalje izgleda prelijepo.

U svojim intervjuima često ističe kako je za njezinu sreću zaslužan i miran obiteljski život sa suprugom i djecom.