KATE MIDDLETON

Nova princeza od Walesa plijenila je elegancijom u kaputu vojničkog stila

16.09.2022 u 18:24

Bionic
Reading

Kako teku pripreme za pogreb kraljice Elizabete II, dolaskom u vojni centar za obuku Pirbright, pokušali su doznati novopečeni princ i princeza od Walesa

Ovaj kraljevski posjet William i Kate iskoristili su kako bi razgovarali s vojnicima iz Australije, Kanade i Novog Zelanda koji će sudjelovati u povijesnom događaju koji se očekuje u ponedjeljak, 18. rujna.

  • +6
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Probe za bogoslužje održane su ranije ovog petka i nastavile su se nakon što su članovi kraljevske obitelji napustili vojni centar.

Za Kate Middleton ovo je drugi posjet centru u manje od godinu dana, nakon što je nosila kacigu i pozirala u vojnom tenku na fotografijama kojim je odlučila obilježiti Dan oružanih snaga.

Ovoga puta u vojnom centru Kate se pojavila u crnom izdanju kojim su dominirala dva komada – kaput utilitarističke estetike i statement model šešira. Riječ je o kaputu s potpisom dizajnerice Catherine Walker kakvog je posljednji put odjenula na obilježavanju Dana sjećanja 2020. godine, dok upečatljivi model šešira stiže s potpisom britanskog obrta Lock & Co. Hatters.