NIJE KRILA SUZE

[FOTO/VIDEO] Kate Middleton iz gomile je odabrala upravo nju: Osmogodišnja djevojčica s plišancem ovome se nije nadala

16.09.2022 u 13:13

Bionic
Reading

Osmogodišnja Elizabeth Sulkovski nije ni u najluđim snovima mogla zamisliti da će tijekom posjeta nove princeze od Walesa Sandringhamu, 40-godišnja Kate Middleton odabrati upravo nju da od kraljici počast

Sa suzama u očima od sreće i uzbuđenja, koje nije mogla zadržati, osmogodišnja Elizabeth Sulkovski medijima je ispričala sve o trenutku kada je iz gomile djece 40-godišnja Kate Middleton odabrala upravo nju u Sandringhamu, da plišanu igračku korgija, omiljenih kraljičinih pasa, koju je držala u rukama ostavi u mnoštvu ostavljenog cvijeća.

Nova princeza od Walesa jučer je sa suprugom, princom Williamom, bila u kraljičinoj rezidenciji u Norfolku, a potom se par susreo s obožavateljima koji su se cvijećem i pisanim porukama poželjeli oprostiti od voljene kraljice.

U mnoštvu joj je posebno zapela za oko plavokosa učenica Elizabeth Sulkovski, koja je uz buket cvijeća u rukama držala i plišanca, nakon čega ju je primila za ruku i pozvala da uz nju hoda i ostavi svoj osobni dar kraljici.

'Išla sam s njom staviti cvijeće i korgija. Rekla je: 'Što misliš, gdje bismo trebali položiti cvijeće?', a ja sam rekla: 'Trebali bismo ih staviti tamo'.'

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Toby Melville/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Koliko je djevojčica bila prepuna emocija i pod dojmom potvrdio je i ravnatelj njezine škole Howard Junior School u Knig's Lynnu, Gregory Hill, otkrivši kako je smrt kraljice 'dirnula i mlađu generaciju'.

'Starija generacija je očito poznavala kraljicu dulje, ali mala djeca, koja nisu, još uvijek su jako dirnuta njezinim odlaskom i stvarno žele dati sve od sebe kako bi proslavili njezin život i nasljeđe da je se nikada ne zaboravi', rekao je ravnatelj.