DAN SJEĆANJA

Elegantno izdanje: Kate Middleton privlačila poglede u kaputu neprolaznog 'military' stila

08.11.2020 u 15:39

Bionic
Reading

Članovi kraljevske obitelji nazočili su obilježavanju Dana sjećanja (Remembrance Day) koje se ove godine održalo pod epidemiološkim mjerama zbog globalne pandemije

Remembrance Day ili Dan sjećanja održava se u spomen poginulima ne samo u Prvm svjetskom ratu već i za sve ratnike u ratovima koji su slijedili, a najvažnija svečanost se održava u Whitehallu, u središtu Londona, gdje se kraljica, premijer i ostali političari susreću s veteranima i polažu vijenac od cvijeća maka na spomenik Cenotaph no ove je godine ceremonija promijenjena obzirom na situaciju s koronavirusom.

  • +3
Kraljevska obitelj na obilježavanju Dana sjećanja Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kate Middleton je zadivila svojim odabirom, a riječ je o elegantnom kaputu u crnoj boji s potpisom Catherine Walker.

Kaput military kroja koji prati liniju tijela ukrašen resama na ramenu i s efektnim kopčanjem naglasio je besprijekornu figuru omiljene članice kraljevske obitelji.

Kao i ostali članovi kraljevske obitelji, Kate je nosila crvene cvjetove maka.

Vojvotkinja od Cambridgea je ovaj uspjeli stajling začinila šeširom Philipa Treacyja s velikom mašnom.

  • +3
Kraljevska obitelj na obilježavanju Dana sjećanja Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Modna ikona Kate Middleton čiji stil nadahnjuje mnoge zaljubljenice u modu ovaj je elegantni look upotpunila s kraljičinim naušnicama u kombinaciji dijamanata i bisera.

Upravo je te naušnice kraljica Elizabeta II nosila prigodom obilježavanja 60. obljetnice njezine vladavine 2012. godine

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: ITV / Ferrari / Profimedia

Princ Charles i princ William sudjelovali su u polaganju vijenca u spomen poginulima, a kako se pisalo u britanskim medijima, princ Harry je želio također biti dio ovog događanja obzirom na njegovu prijašnju vojnu karijeru no to mu nije dopušteno budući da je sa suprugom Meghan Markle odlučio napustiti kraljevsku obitelj.

Događanju su nazočili i kraljica Elizabeta II koja je prvi puta nosila masku u javnosti, te supruga princa Charlesa, vojvotkinja od Cornwalla.