uvijek uz svog supruga

Pomno bira svaki detalj: Ovim decentnim komadom nakita Kate Middleton je odala posebnu počast kraljici Elizabeti II

15.09.2022 u 20:58

Bionic
Reading

Svaki detalj njezinog stajlinga uvijek je pomno isplaniran, a sada je Kate Middleton odala posebnu počast preminuloj kraljici Elizabeti. Za vrijeme posjete Sandringhamu, gdje je u pratnji supruga, princa Williama, došla pogledati cvijeće i poklone ostavljene u sjećanje na kraljicu, nosila je kraljičine naušnice od dijamanta i bisera

Otkako je kraljica Elizabeta preminula prošlog četvrtka u 97. godini, nova princeza od Walesa bila je potpora svom suprugu koji oplakuje smrt svoje bake. Kada je u pratnji Williama stigla u Norfolk kako bi pogledala poklone i poruke sjećanja ostavljene u čast kraljici, vojvotkinja od Cambridgea i Cornwalla, kako je sada poznata, izgledala je jako zamišljeno.

Za tu prigodu Kate je odjenula je posegnula za svojom uspješnom formulom koja spaja jednostavnu eleganciju i klasične komade. Tako je elegantan crni kaput uparila s crnom haljinom, a stajling je upotpunila malom crnom torbicom. Istovremeno je odala počast pokojnoj baki svog supruga noseći ovom prigodom set kraljičinih bisernih naušnica u obliku kapljice. Kraljičin nakit Kate je nosila u brojnim prilikama tijekom godina, uključujući i neki dan u Buckinghamskoj palači prilikom dolaska kraljičinog lijesa.Kate je dan ranije nosila i naušnice koje su pripadale princezi Dianite te jedan od kraljičinih broševa.

  • +14
Princ William i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Shaw / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tijekom posjete Sandringhamu kraljevski par, koji sada nosi titule princa i princeze od Walesa, pomno su razgledali izložene predmete, a pred okupljenima William je otkrio kako mu je koračanje iza kraljičinog lijesa probudilo bolna sjećanja na majku Dianu.

Inače, posljednji tjedni bili su vrlo naporno razdoblje za kraljevsku majku troje djece, koja je nedavno preselila svoju obitelj u novi dom u Windsoru i prošlog tjedna odvela svoju djecu, princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa, na njihov prvi dan u školi.

Jučer je podržala svog supruga i druge starije članove kraljevske obitelji dok su odavali počast kraljici u pogrebnoj povorci kroz središte Londona.