na oproštaju od bake

Ugledala se na Kate Middleton: Mlada Louise Windsor pokazala je besprijekoran stajling i vrlo popularan šešir u kraljevskoj obitelji

15.09.2022 u 17:47

Bionic
Reading

Lady Louise Windsor posudila je malo modne inspiracije od Kate Middleton. Na ceremoniji u Westminster Hallu u sklopu posljednjeg ispraćaja preminule kraljice Elizabete II nosila je maleni, crni šešir s ukrasom, isti kakav prethodno nosila princeza od Walesa

Kći princa Edwarda i Sophie Wessew, 18-godišnja Lady Lousie Windsor dok je s obitelj pratila kraljičin lijes u nekadašnje srce parlamenta, gdje će ležati do pogreba u ponedjeljak, nosila je elegantan šešir sa zanimljivim ukrasom čiji dizajn potpisuje prestižni brend šešira Whiteley Hats.

No dok ga je Louise nosila prvi put, isti taj šešir posljednjih godina dopao se i drugim ženama iz kraljevske obitelji.

  • +7
Lady Louise Windsor Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kate Middleton nosila ju je jednom prije nego li se udala za princa Williama, na vjenčanju prijatelja u siječnju 2011. Poznata po recikliranju svoje garderobe, Kate je isti šešir nosila i dvije godine kasnije kada je pratila kraljicu Elizabetu do kolodvora Baker Street, te je tada bila službeno zaručena s Williamom. Šest godina kasnije, došao je red i na bivšu suprugu Petera Phillipsa, Autumn da nosi Whiteleyev šešir. Očito vro popularan modni dodatak, koji se naziva fascinator, nosila je a krštenje Lene Tindall u crkvi Svetog Nikole u Cheringtonu.

Lady Louise izgledala je zamišljen i vrlo tužno dok je prisustvovala jučerašnjoj misi za Njezino Veličanstvo u Westminster Hallu. Plavi pramenovi kose bili su joj uredno zataknuti ispod šešira koji je bio ukrašen dugačkim crnim perom i s tri crne mašne. Mlada Louise šešir je nosila uz crnu haljinu ukrašenu s tri zlatna gumba, a za modne dodatke ugledala se na Kate koja inače slovi za modnu ikonu te se njezin stil redovito hvali.

Inače, kći grofa i grofice od Wessexa uživala je u bliskom odnosu sa svojom bakom kraljicom i odrasla je samo nekoliko koraka od kuće pokojne monarhinje u dvorcu Windsor, u Bagshot Parku. Tijekom današnje ceremonije, Louise se naklonila kad je zakoračila naprijed kako bi se oprostila od svoje bake, zajedno sa svojim 14-godišnjim bratom, Jamesom, vikontom Severnom.