MODNI MUST-HAVE

Nosivi veći dio godine: Slavne ljepotice ne kriju opsesiju kožnim kaputima

10.02.2024 u 18:02

Bionic
Reading

Slavne trendseterice i street style zvijezde potpuno su opčinjene ovim elegantnim i chic odjevnim komadom koji se lako uklapa u svaki stajling

Duge kožne jakne po uzoru na bezvremenske balonere modni su komadi čijoj velikoj popularnosti na modnoj sceni svjedočimo nekoliko uzastopnih sezona.

Da će sloviti za veliki trend i u novoj sezoni proljeće/ljeto, nadolazećim kolekcijama dali su naslutiti brojni brendovi, od Alexander McQueena do talijanske Bottega Venete, čiji je efektan prijedlog od kože kremaste boje već isfurala slavna Kendall Jenner.

  • +4
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dok se kraće kožne jakne bajkerskog stila više oslanjaju na grunge estetiku, duge verzije s karakteristikama balonera puno su sofisticiranija opcija i iznimno ih je jednostavno stilizirati.

Nostalgija u modnom svijetu dosegla je vrhunac. Komadi inspiriranim 90-ima i nultim godinama nikada nisu bili traženiji, stoga ne čudi popularnost koju posljednjih sezona uživaju kožni kaputi.

  • +4
Kožni kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Elegantni kožni kaput i najjednostavniju kombinaciju, poput traperica i džempera, u stanju je podići na novu razinu. U večernjim satima činit će savršenog stilskog partnera maloj crnoj haljini, a kako ga nose poznate dame, pogledajte u fotogaleriji.

  • +9
Poznate dame u kožnim kaputima Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia