TAKO NEODoLJIV

Posebno laska oblinama: Svestran i bezvremenski, ovaj komad podići će svaku kombinaciju

16.01.2024 u 06:15

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za povoljnim komadom koji ćete kombinirati uz traperice, suknje i elegantne hlače tijekom različitih godišnjih doba, onda su nabrani topići ono što tražite

Drapirani komadi, poput topića i bodija, stajlinzima daruju dozu elegancije i wow efekt, a izuzetno su laskavi jer lako prikivaju eventualne nesavršenosti. Našli su se u kolekcijama brendova od Blumarinea do francuskog Courrègesa i Amija, ali i u ponudi svima dostupnijih high street trgovina.

Daleko od Egipta i antičke Grčke, drapirani komadi danas su oživljeni fluidnim tkaninama neutralnih nijansi. Nabrani topovi apsolutni su hit sezone, a odlično se uklapaju ne samo u elegantne, već i ležerne stajlinge, stvarajući pritom siluetu moderne grčke božice.

Drapirani topići Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kao što su zavladali modnim pistama, drapirani topići i sestrinski bodiji danas dominiraju stajlinzima fashionistica te ih one nose od jutra od sutra.

Dostupni u nizu krojeva, nedvojbeno su laskav komad koji se lako kombinira s mnoštvom odjeće, od traperica do hlača širokih nogavica i gotovo svim siluetama suknji.

Svestrani i bezvremenski, bez sumnje će podići svaku osmišljenu kombinaciju na novu razinu, pritom besprijekorno ističući obline.