'ples sa zvijezdama'

Njima je uvijek vjerna: Franka Batelić u kreaciji najelegantijeg dvojca

14.05.2023 u 21:13

Franka Batelić

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

Bionic
Reading

Za polufinalnu emisiju 'Plesa sa zvijezdama' Franka je odlučila zablistati u boji u kojoj smo ju vidjeli i nedavno! U danima kada svijetom vladaju crne misli i negativne vijesti, Franka Batelić okrenula se svijetlim bojama i gledanju svijeta kroz ružičaste naočale, a to je pokazala i večeras

U polufinalnoj emisiji plesnog show-a na Novoj Tv Franka je zablistala u ružičastoj kombinaciji s potpisom popularnog dvojca eNVy room! Nije tajna da je pjevačica velika obožavateljica rada i djela ovih hrvatskih kreatora, a za veliku večer odabrala je baš njihovu haljinu.

Frankina stilistica Jasenka Tudor Bevanda ovu je kišnu nedjelju odlučila obojati sretnijim jarkim bojama pa je odlučila prizvati proljeće ružičastom bojom koju je ove jeseni proslavio Valentino te su baš svi rado nosili ružičasto!

I ovu je večer Franka iskoristila da promovira vlastiti brend dekorativne kozmetike 'Frankly good'.

Dugačka haljina sa strane ima visoki zavodljivi prorez koji otkriva noge, a gornji dio posebno je zanimljiv zbog asimetrije: jedno je rame golo, dok se s druge strane nalazi predimenzionirani puf rukav.

Franka Batelić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

Poznati dvojac bio je angažiran i oko Frankinog vjenčanja. Dok je glavnu vjenčanicu dizajnirala Carolina Herrera, nakon ponoći presvukla se u romantičnu haljinu. Riječ je o vjenčanici iz kolekcije za proljeće/ljeto 2018. godine, a Franka im se i na društvenim mrežama zahvalila za čarobnu haljinu.