mali navijač

Sinčić Franke Batelić pravi je obožavatelj Eurovizije, a ovako navija za Let 3

13.05.2023 u 16:13

  • +4

Franka Batelić

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Bionic
Reading

Ljubav prema glazbi rađa se već u ranom djetinjstvu, a Viktor Ćorluka pravi je ljubitelj hrvatskih predstavnika na ovogodišnjem natjecanju za pjesmu Eurovizije. Franka Batelić objavila je story svog malenog navijača na Instagramu, a uz ovakve navijače budućnost Hrvatske ove godine uistinu je blistava

Franka Batelić emotivno je vezana za Euroviziju jer je upravo ona branila boje Lijepe naše nakon kraćeg izbivanja s popularnog natjecanja. Pjesmom 'Crazy' 2018. nastupila je u Lisabonu, no nije izborila prolazak u finale. Ove godine u ulozi je gledateljice koja sve prati preko tv ekrana, a u eurovizijskoj euforiji pridružio joj se i sinčić Viktor.

Novim videozapisom neodoljivog Viktora nasmijala je pratitelje te pokazala navijačku atmosferu koja vlada njihovim domom.

Upečatljiv nastup Leta 3 odobrio je i rasplesani mališan, a toliko mu se svidio da se i sam počeo skidati dok ih je gledao kako na eurovizijskoj pozornici izvode pjesmu 'Mama ŠČ'. U pidžamici na duhove Viktor je pratio ritam pjesme i uporno htio skinuti svoju majicu, ali je na kraju od skidanja odustao.

'I Viktor želi u gaće!', napisala je Franka uz emotikone smijeha te je označila bend u znak potpore.

  • +18
Let 3 - generalna proba Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL