Christie Brinkley

Nitko joj ne bi dao 63: Konačno otkrila tajnu mladolikog izgleda

05.10.2017 u 10:02

Bionic
Reading

Bivša manekenka i supermodel na račun svog izgleda redovito dobiva brojne komplimente. Christie Brinkley nikada nije krila kako održava zavidnu liniju i u šestom desetljeću života, ali mnogima nije bilo jasno kako joj koža i lice još uvijek izgledaju kao i upola mlađim kolegicama. Sada je otkrila i tu tajnu

Lijepa Amerikanka poznata je po svom mladolikom izgledu te po tome da joj nitko ne bi stvarno dao 63 godine, koliko ima.

Aktivnim i sportskim načinom života te strogom veganskom prehranom održava svoju fit figuru kojom je nekada osvajala modne piste i uvrstila je u najplaćenije i najpoznatije manekenke svijeta. Međutim godinama su se mnogi pitali kako njeguje kožu i zašto joj lice izgleda tako mlado.

Christie Brinkley u svom je posljednjem razgovoru s medijima otkrila i tu tajnu.

  • +10
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Radi se o skupocjenim nekirurškim tretmanima, koji zatežu i podižu kožu lica i vrata, a osim toga brišu najvidljivije bore.

'Prije odlaska na prvi tretman pitala sam se hoće li ljudi misliti da sam previše umjetna i lažna, ali onda sam shvatila da je zapravo bolje biti iskren i reći što sam napravila', iskreno je progovorila za magazin People, dodavši kako je njezin cilj nikada ne izgledati drugačije.

  • +4
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

'Uskoro ću navršiti 64 i u određenoj točki života zaključite da trebate nešto više. Htjela sam izgledati baš onako kako se i osjećam. Ovo je stvar koja mi je vratila samopouzdanje i osjećam se bolje u vlastitoj koži. Sada osjećam da moje lice odgovara mom unutarnjem duhu, koji je energičan i oduševljen', govori nadalje ova bezvremenska ljepotica.

Tretman koji je koristila po svojim se svojstvima može usporediti s botoksom. Djeluje tako da blokira prijenos signala od živaca do mišića, što pritom uzrokuje opuštanje mišića i na koncu glatkoću kože. Cijena jednog tretmana stoji do 500 dolara, a rezultat je navodno vidljiv u naredna četiri mjeseca te zbog novih tehnologija cijeli postupak više nije toliko bolan. 

Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bila sam jako uplašena prije nego sam to napravila, ali sada se i dalje osjećam potpuno prirodno, mogu normalno pomicati lice, obrve i raditi svoje smiješne face', istaknula je Brinkley te navodno planira ponoviti tretman još 18 puta.

Iako je često isticala kako je za njezin mladolik izgled zaslužna isključivo pozitivna energija i vedar duh, zna se i da Christie već godinama strogo izbjegava sunčanje i opasno UV zračenje, čije negativne posljedice svi jako dobro znaju.

No za ovakav izgled na pragu 64. izgleda ipak nisu bile dovoljne samo prirodne metode.