ŠTO MOŽEMO NAUČITI

Mladolika 63-godišnjakinja otkrila tajnu fantastične figure

07.07.2017 u 14:01

Bionic
Reading

Christie Brinkley, slavnoj manekenki koja se proslavila još u 80-ima, teško da bi tko dao 63 godine, koliko ima

Lijepa Amerikanka, koja je imala ekskluzivni ugovor s kozmetičkim gigantom Cover Girl, i dan danas radi punom parom te plijeni pozornost svojim nevjerojatnim mladolikim izgledom. 

Ispričala je da svoju vitku liniju, osim vegetarijanskoj prehrani, duguje tjelovježbi, osobito plesu.

'Kad je moja kći Sailor kod kuće, pokušavam imitirati njezine plesne pokrete. Obično umirem od smijeha, tako da me zaboli trbuh, jer sam poprilično nespretna. Inače jako volim ples i bila sam u najboljoj formi dok smo živjeli u Chicagu baš zbog plesa. Voljela bih naučiti neke hip-hop pokrete. Osim toga, bavim se dvoranskim bicikliranjem, skijanjem, kajakom, surfanjem s veslom, bicikliranjem… I naravno, često trčim po plaži u društvu svojih psića', kaže Christie Brinkley.

Christie (63) je u intervjuu za Better ispričala kako želi biti glasnogovornica svoje generacije jer žene svoje dobi smatra vrlo bitnim dijelom modnog i kozmetičkog tržišta.

  • +12
Christie Brinkley izgleda poput djevojčice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Žene moje dobi važan su segment tržišta. One žele biti predstavljene u modnom i kozmetičkom svijetu', rekla je ova lijepa mama troje djece.

Ljepotica koja svojom klasičnom ljepotom izaziva divljenje gdje god da se pojavi kaže da bi svatko trebao slaviti svoju individualnost i ne brinuti se za komentare.

'Zavolite sebe. Neka vas ne brinu komentari drugih. Samo se opustite i uživajte u životu', rekla je Christie.

Vjerojatno je i tajna njezina mladolikog izgleda u tome što je uvijek u potrazi za novim životnim izazovima pa tako kaže kako želi naučiti talijanski.   

  • +4
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

'To je prekrasan jezik, a kako jako volim Italiju, želim naučiti talijanski jezik', rekla je Christie, ističući kako je uspjela zadržati pozitivan duh.

'Zahvalna sam na svemu u životu. Uvijek kažem mojoj djeci da se moraju fokusirati na lijepe stvari. Zahvalite na onome što imate. Ja uvijek počinjem sa svojih troje djece, Alexom, Jackom i Sailor', rekla je Christie Brinkley.