TO MOŽE SAMO ONA

Ima 63, a seksi kombinezon stoji joj kao saliven

25.07.2017 u 10:28

Bionic
Reading

Američki supermodel Christie Brinkley ne odustaje od svojih mladenačkih kombinacija u kojima s lakoćom uspijeva zasjeniti i puno mlađe kolegice

Plavokosa ljepotica i sa 63 godine izaziva divljenje, a njezinim outfitima teško je naći manu.

Christie Brinkley i danas se ponosi savršenom figurom koju rado pokazuje u cool stajlinzima u kojima izgleda fantastično.

Gdje se pojavi Christie, dobro je poznato, svi padaju u drugi plan.

Zgodna Christie, koja se proslavila spotom 'Uptown Girl' Billyja Joela, s kojim je bila u braku od 1985. do 1994., oduševila je u smjeloj bijeloj kombinaciji pokazavši besprijekornu liniju i vitke noge.

  • +7
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Proslavljena manekenka odjenula je zanimljiv bijeli kombinezon s plaštem (Elie Saab), a u ovaj seksi stajling lijepo su se uklopile sandale na vezivanje, torbica Fendi i zgodan detalj: naušnice u obliku zlatnih ringova.

Zgodna Amerikanka razoružavajućeg osmijeha, koja se proslavila još u 70-ima pojavivši se u Sports Illustratedu, svoju bezvremensku ljepotu, kako kaže, duguje obaveznom nanošenju kreme za sunčanje i redovitom pilingu cijelog tijela.

  • +12
Christie Brinkley izgleda poput djevojčice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Predana je vegetarijanka, a pije i velike količine vode kako bi joj koža bila dobro hidrirana.

'Vjerujem da je najvažnija stvar koja pridonosi vanjskom izgledu zapravo to kako se osjećate iznutra. Zato je od iznimne važnosti da uživate u svakom trenutku i da se zabavljate. Mislim da je sreća jedina stvar koja najbolje pristaje svakom licu', rekla je jednom prilikom Christie.