MODNA INSPIRACIJA

Nina Badrić pokazala stajling za pamćenje, a haljina moćne boje djelo je domaćeg brenda

23.08.2021 u 12:34

Bionic
Reading

Nina Badrić ovo ljeto provodi kombinirajući posao i odmor. Omiljenu joj oazu na otoku Hvaru napušta zbog koncerata i pokojeg ljetnog događanja, a pri tome baš svaki put oduševi izgledom. Ovoga puta na red je došao koncert u Crnoj Gori, a Nina je zablistala u moćnoj tamnoljubičastoj haljini

Za nastup u Crnoj Gori jedna od naših najpopularnijih pjevačica Nina Badrić odabrala je elegantnu i vrlo moćnu haljinu ukrašenu dojmljivim prorezima.

Glamurozan stajling Nina je objavila i na Instagramu. Na fotografijama nastalim nakon koncerta pozira sjedeći na stolcu, a tamnoljubičasta haljina odlično joj pristaje. Uz fotografiju je napisala: 'Ljubav da me nosi… Hvala Portonovi na čaroliji.' Fanovi su odmah pohvalili i nastup i Ninin stajling.

Dojmljiva duga haljina djelo je domaćeg brenda Krie Design, iza kojeg stoji dizajnerica Kristina Burja. Nina je zaokružila stajling zanimljivim modelom sandala – otvorenim sivo-crnim modelom s visokom potpeticom.

Duga haljina odlično je pristajala Nininoj figuri, a strateški prorezi davali su odličnu ravnotežu sprečavajući da kreacija djeluje 'zatvoreno'. Haljina ugodnog materijala koji klizi tijelom, s drapiranim elementima na pravim mjestima što laskaju figuri, bila je odličan modni odabir i pretvorila je Ninu u pravu kraljicu glamura.