MODNE DVOJNICE

Ana Gruica Uglešić i Nina Badrić pale na istu haljinu, a znaju i kako je nositi

14.08.2021 u 14:00

Bionic
Reading

U razmaku od samo 12 dana, pjevačica Nina Badrić i splitska glumica Ana Gruica Uglešić na svojim Instagram profilima pohvalile su se identičnim modelom haljine nalik kimonu

Efektne i prozračne ljetne haljine oduvijek slove za dobru modnu investiciju, a znaju to i poznate Hrvatice Nina Badrić i Ana Gruica Uglešić koje su nabavile identičan statement model i prilagodile vlastitom stilu odijevanja.

Splitska glumica i fitness trenerica sa spomenutom haljinom pohvalila se na Instagramu tijekom boravka u Veneciji u društvu supruga, psihijatra Borana Uglešića.

'Počeo je. Zasluženi godišnji. Ne moj. Borna Uglešić ga je zaslužio. Ja sam samo jedna obična ženica u pratnji. Da čoviku nije dosadno', u šaljivom tonu napisala je Gruica, a statement haljinu kakva je osvojila i Ninu Badrić stilizirala je na sebi svojstven način.

Uz bijelu torbicu s potpisom brenda Yves Saint Laurent, naglasila ju je ravnim sandalama zmijskoga uzorka i bijelim naočalama mačkastog okvira.

U odnosu na nju, Nina Badrić s identičnom haljinom pohvalila se tijekom odmora na voljenom Hvaru u društvu bliske prijateljice i kolegice, Ivane Husar Mlinac.

I dok je splitska glumica statement model haljine predstavila u dnevnoj varijanti, Nina je dokazala kako je dobar odabir i u večernjim satima. Uz nju, Nina je parirala satenske salonke boje fuksije, a nije nedostajao ni upečatljiv nakit poput debele, crne narukvice i masivnog prstena.