LJETNI LOOK

Nina Badrić ne izlazi iz najpoželjnijih sandala sezone, a evo što su joj poručili fanovi

19.08.2021 u 11:43

Bionic
Reading

Lijepa Zagrepčanka kao i svakoga ljeta uživa u morskim radostima u svojoj omiljenoj ljetnoj bazi na otoku Hvaru, no sa svojim brojnim obožavateljima redovito komunicira putem društvenih mreža

Glazbenica Nina Badrić (49) vrlo je aktivna na društvenim mrežama na kojima ima velik broj fanova, a oni s velikim zanimanjem prate njezine objave na Instagramu.

Zgodna brineta objavila je fotografiju u ženstvenom ljetnom stajlingu za koji je brzinom svjetlosti zaradila bezbroj lajkova.

Lijepa 49-godišnjakinja odlučila se za asimetričnu lepršavu bež haljinu te ju je sparila s najpoželjnijim sandalama sezone, iz kojih fashionistice ovoga ljeta ne izlaze.

  • +2
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Riječ je o trendi sandalama s efektnim vezicama koje će uljepšati svaki look te ga učiniti glamuroznijim i svečanijim.

Dakako, komplimenata kojima su lijepu Ninu zatrpali obožavatelji nije nedostajalo: 'Divna', 'Lijepa i prirodna', 'Ostani takva kakva jesi'.

Inače, Nina je nedavno objavila fotografiju sa svojom dobrom prijateljicom, također glazbenicom Ivanom Husar Mlinac.

Pauze između gaža diljem Jadrana, ali i regije, Nina provodi na Hvaru, a tamo ju je posjetila i njezina kolegica s estrade i dugogodišnja prijateljica, bivša divasica Ivana Husar Mlinac.

Dvije pjevačice nasmijane su pozirale na hvarskoj rivi, Ivana odjevena u crvenu haljinu, a Nina u haljini nalik kimonu s ombre detaljima i zanimljivim printom, koju je kombinirala s odličnim štiklama boje fuksije.