BEAUTY TRENDOVI

Nikad ljepši nokti: Deset manikura koje ćemo obožavati u ovoj godini

26.01.2021 u 17:28

Bionic
Reading

Mnogi će se složiti da su najljepši ukras na ženi njegovana kosa i uredni nokti. Zahvaljujući aktualnoj pandemiji sve je više žena svoje nokte počelo uređivati kod kuće, a beauty stručnjaci tvrde kako sve više žena posljednjih mjeseci puno više eksperimentira s bojama i uzorcima prilikom odabira idealne manikure. K tome se paralelno s padom prodaje ruževa za usne u 2020. dogodio rast prodaje lakova za nokte, što je samo još jedan od razloga da žene sve više pažnje pridaju lijepim i njegovanim noktima.

A ako se pitate koje su manikure najpopularnije, znamo odgovor i na to pitanje! Beauty stručnjaci najavili su 10 najpopularnijih manikura u 2021. godini koje će priželjkivati sve žene.

Statement nokti

Kao što smo i spomenuli, sve više žena spremno je eksperimentirati s noktima pa su sve češće u salonima ljepote tražene originalne manikure s detaljem slova, raznih kombinacija boja i fora uzoraka.

Detalj folije

Metalik efekt na noktima jedan je od najvećih beauty trnedova u 2021. godini. Posebno su popularne folije u zlatnoj, srebrnoj i krom boji koje daju cool metalik efekt. Možete ih dodati u jedan kut nokta ili po dužini cijele plohe nokta, ovisno o izgledu koji želite postići.

Neobične šare na noktima

Jedan od fora načina da ostanete vjerni nude noktima, a istovremeno im date malo živosti je pomoću neobičnih šara koje izgledaju kao da se netko zaigrao. Što neobičnije šare napravite, to će manikura izgledati bolje.

Francuska manikura

Zahvaljujući ponovnom povratku francuske manikure u 2021. ćemo ponovno proživjeti 90-te. Ovu su manikuru ponovno prigrlile i brojne trendseterice poput Gigi Hadid i Rosie Huntington-Whiteley.

Nokti nalik opalu

Ako dosad niste shvatili, svjetlucavi nokti ove su godine popularniji no ikad. Dobrodošle su sve manikure nalik blještavilu dragog kamenja i kristala, a posebno nokti s efektom opala.

Baršunasti nokti

Baršunasti nokti potpuno su zaludili trendseterice pa ovaj beauty trend sve češće viđamo i na profilima salona za ljepotu. Iako ćete pod heštegom #velvetnails pronaći preko 25.000 fotografija, lako ćete prepoznati spominjanu manikuru. Trik je u nanošenju magnetnih lakova za nokte sa šljokičastim česticama. Čestice nazvane metalik dodaju se premazu, a zahvaljujući njima možete postići prekrasnu duboku nijansu koja podsjeća na presijavajući baršun.

Apstraktni nokti

Beauty stručnjaci predlažu nam da si ove sezone damo oduška i svaki nokat iscrtamo drugačije. To može biti isti uzorak u različitim bojama ili jednostavno možemo svaki nokat obojati u drugu boju.

Baby ljubičasta

Nježne lila nijanse ove godine će osvojitisve romantičarke u duši koje su i inače sklone odabiru nježnih baby lakova za nokte.

Sve zelene nijanse

Moćna zelena nastavit će svoju dominaciju na svim poljima, od uređenja interijera, preko modne industrije, do beauty industrije. Popularne će biti sve nijanse zelene, od zagasite boje trave i maslinaste do pastelnih tonova i upadljive neonsko zelene.

Nude nijanse

Ako se jednostavno ne vidite s noktima u živim bojama, klasik koji je uvijek i zauvijek 'in' su nude nokti. Tijekom zimskih mjeseci birajte nešto tamnije nude nijanse, a s dolaskom toplih dana posegnite za svijetlim tonovima poput boje breske i nježno ružičaste.