DAŠAK GLAMURA

Nešto drugačije crvene manikure koje će podignuti baš svaki stajling

31.12.2020 u 11:03

Bionic
Reading

S dolaskom hladnih dana žene diljem svijeta ostavile su po strani jarke boje i okrenule se jesenskim tonovima, no manikura koja je klasik već desetljećima i uspješno odolijeva svih trendovima svakako je vječna crvena. Godine idu, vremena se mijenjaju, ali ne i ovaj beauty klasik koji pristaje svakom stajlingu, a mi smo izdvojili nekoliko inspirativnih manikura koje su kao stvorene za ovu blagdansku sezonu

Crveni lak za nokte oduvijek je slovio za modni klasik i vrhunac luksuznog izgleda. Bez obzira koliko se trendovi mijenjali, crveni nokti desetljećima su omiljeni izbor žena diljem svijeta. Osim što izgledaju vrlo glamurozno, baš kao i crveni ruž daju dozu uvijek poželjnog seksepila, pa nije ni čudo da mnoge žene u svojim kozmetičkim torbicama imaju i po desetak lakova za nokte u različitim crvenim nijansama.

Ukoliko ste velika zaljubljenica u crveni lak za nokte i nerado je se odričete, predlažemo vam da se u narednim danima poigrate s ovom glamuroznom bojom idealnom za blagdansku sezonu. U nastavku vam predlažemo nekoliko cool manikura s crvenom u glavnoj ulozi.