BRIŠE GODINE S LICA

Nevjerojatno jeftin trik za bolji izgled

17.05.2013 u 09:22

Bionic
Reading

Usprkos tome što vrlo često voli tulumariti, ostajati budna do ranih jutarnjih sati budna te posegnuti za cigaretom i čašicom, 39-godišnja zvijezda Kate Moss doista se može pohvaliti besprijekornim tenom i sjajnom kožom lica, a sada je napokon otkrila svoju tajnu

Početkom tjedna ,Kate Moss pokazala je sve svoje čari u kampanji za kozmetičke proizvode St. Tropez. Osim što je za kampanju skinula i posljednju krpicu sa sebe, slavna manekenka pokazala je i mladoliko, zategnuto i sjajno lice te vitku figuru te još jednom sve oko sebe podsjetila zašto je upravo ona jedan od najpoznatijih supermodela na svijetu.

Slavna partijanerica, iako često ne prakticira potpuno zdrav načina života, uz pomoć jednostavnih i jeftinih beauty trikova uspijeva održati kožu lica besprijekorno sjajnom i njegovanom. Naime, slavna Kate, kako bi održala mladolik i sjajan izgled, lice ujutro potapa u hladnu vodu u koju doda i kockice leda te svježe krastavce.

'Ako se ujutro probudim umorna i podbuhla, umivaonik napunim hladom vodom te dodam krastavce i kockice leda te lice uronim u to. Taj trik zateže cijelo lice omogućavajući mi da izgledam i da se osjećam budno i svježe', rekla je Kate.

Krastavac i koža dijele istu razinu vodika pa tako ovaj trik lako pomaže u rješavanju određenih problematičnih područja, a što je još bolje, ovaj trik je doista jeftin – sve što vam treba je voda, kockice leda i svježi krastavac.

Kate je otkrila i kako tijelo njeguje pomnim uklanjanjem mrtvih stanica kože, i to čini svaki put prije nego što ode na plažu. Osim toga, dosta vremena vježba pilates te tako održava vitku liniju.