KAKVA LJEPOTICA

Nema konkurenciju: Zanosna Ruskinja ovim je izdanjem pokorila Cannes

09.05.2018 u 22:06

Bionic
Reading

Nakon što je zablistala na Met Gali u zlatnoj Versace kreaciji, lijepa Ruskinja ponovno je oduševila odabirom haljine za svoje pojavljivanje na filmskom festivalu u Cannesu

Posljednjih mjeseci Irina Shayk izbivala je s modnih i društvenih događanja jer se u potpunosti posvetila majčinstvu nakon što je prošle godine u ožujku dobila dijete s glumcem Bradleyjem Cooperom. No, svoj veliki povratak napravila je dolaskom na ovogodišnju Met Galu i to u društvu voljenog, kada su oduševili svojom modnom usklađenosti.

Ipak, nije dugo prošlo i do njezina novog pojavljivanja na crvenom tepihu, pa je sada gledamo kako se zadovoljno smješka fotoreporterima iz Cannesa gdje se održava filmski festival.

  • +2
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U maniri prave holivudske dive, Shayk je stigla u vrlo elegantnoj crnoj toaleti s dubokim dekolteom. Uz to je nosila i dijamantnu ogrlicu s kombinacijom safira, koja se sjajno uklopila s identičnim prstenom na njezinoj ruci, za koji mnogi nagađaju da je zaručnički.

Kosu je podigla u visoku punđu, a na svoje pune usne stavila je žarko crveni ruž, koji je dodatno podignuo crni stajling. Ovu modnu priču, lijepa manekenka zaokružila je crnim sandalama s neobičnom potpeticom.