lijepa mama

Irina Shayk i Bradley Cooper napokon pokazali slatku kćerkicu

18.07.2017 u 11:40

Bionic
Reading

Ruski supermodel Irina Shayk pokazala je napokon javnosti svoju tromjesečnu kćerkicu Leu de Seine koju je početkom travnja dobila s holivudskom zvijezdom Bradleyjem Cooperom. Dok on uživa u Londonu i prati tenis, brižna majka provodi svoje najsretnije dane s malenom

Poznati holivudski par rijetko svoj privatni život stavlja pred oči javnosti, ali nekada se jednostavno ne mogu sakriti paparazzi fotografima koji ih prate u stopu.

Lijepu Irinu Shayk tako su početkom tjedna zatekli u ležernoj šetnji s tromjesečnom kćerkicom Leom de Saine.

  • +6
Irina Shayk pokazala dijete Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Manekenka je uživala s malenom u casual izdanju, a njezina istesana figura koju je brzo nakon poroda vratila do savršenstva isticala se u uskim tamnoplavim tajicama. Kćerkicu je nosila u naručju, a u stopu ju je pratila dadilja koja joj pomaže od samog početka.

Iako nikada nije potvrđeno jesu li se Irina i Bradley zaručili, ljepotica već sedam mjeseci s ruke ne skida veliki dijamantni prsten.

Dok ona uživa u najsretnijim danima sa svojim prvim djetetom, glumca smo prije nekoliko dana mogli vidjeti u prvim redovima turnira u Wimbledonu.

Summer with @intimissimiofficial 💚

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Osim toga, slavna se manekenka prije nekoliko dana na svom profilu na Instagramu pohvalila savršenim trbušnjacima kada je pozirala u čipkastom donjem rublju te izazvala divljenje obožavatelja i pratitelja, a izašla je i na naslovnici najnovijeg izdanja Voguea.

New @voguespain 💛 @mariotestino

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

@voguespain @mariotestino 🖤

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on