najintimniji trenuci

Bradley Cooper i Irina Shayk ušutkali zlobnike u romantičnoj šetnji

25.09.2017 u 11:16

Bionic
Reading

Svjetski top model Irina Shayk i glumačka zvijezda Bradley Cooper, koji su u travnju postali roditelji malene Lee de Seine, već neko vrijeme nisu viđeni skupa u društvu. Dok je ona uglavnom provodila dane s kćerkicom i dadiljom, Bradley se zabavljao u muškom društvu. No ovih dana svima su pokazali da je njihova veza još uvijek jaka u zajedničkoj šetnji Malibuom

U posljednjih nekoliko izlazaka s kćerkicom Leom de Seine, koju već nazivaju najljepšim djetetom Hollywooda, slavnoj manekenki Irini Shayk društvo nije pravio dugogodišnji partner i otac djeteta, glumac Bradley Cooper.

Zato su se mnogi počeli pitati što se događa s njihovom vezom i zašto više ne provode vrijeme skupa.

Međutim ovih dana svima su začepili usta, prošetavši se u opuštenom izdanju Malibuom, a pritom nisu mogli sakriti zaljubljenost.

  • +8
Irina Shayk i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Ruskinja za sunčano je poslijepodne odabrala casual traperice i usku crnu majicu koja je naglasila njezinu vitku liniju. Naime samo nekoliko mjeseci nakon poroda Irina je svijetu pokazala da je ponovno u top formi i spremna za modne revije.

No na neko vrijeme novopečena majka posao je stavila na stranu i u potpunosti se posvetila kćerkici.

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S druge strane Bradley je za šetnju odjenuo kratke sportske hlače i dugu majicu te je svoju već prepoznatljivu dužu kosu svezao u rep. 

Tijekom romantičnog izlaska par se držao za ruke, a u jednom trenutku 31-godišnjakinja je zgrabila svog odabranika za stražnjicu.

Na paparazzi fotografiji taj se moment jasno vidi i možda je najintimniji koji smo dosad kod njih mogli primijetiti.