BOLI GLAVA!

Nećete vjerovati koliko vrijede dijelovi njihovih tijela

19.03.2013 u 11:04

Bionic
Reading

Koliko zaista vrijede slavne face, ili koliko barem misle da vrijede, dokazale su same osiguravši neke svoje dijelove tijela na milijunske iznose od kojih boli glava. Mariah Carey, Angelina Jolie, Tina Turner i Julia Roberts samo su kap u moru celebrityja koji će u slučaju nezgode svoje guze, osmijeha ili nogu dobiti milijunske iznose

Neodoljivi i mišićavi Daniel Craig kojega smo uživali gledati u liku Jamesa Bonda svoje je tijelo osigurao na nevjerojatnih osam milijuna dolara. Slavna glumica Angelina Jolie također je svoje tijelo osigurala, ali na milijardu dolara. Bruce Springsteen osigurao je svoj glas, i to na šest milijuna dolara.

Najskuplji jezik na svijetu onaj je Gennara Pelliccia. Majstor kave odgovoran je za okus 108 milijuna šalica kave koje se godišnje popiju u kafeterijama jednog poznatog svjetskog lanca diljem svijeta pa je kompanija odlučila njegov jezik osigurati policom od čak 10 milijuna funti.

Upečatljivi osmijeh Julie Roberts osiguran je na 30 milijuna, a njezine kolegice Americe Ferrere na 10 milijuna dolara. Tom Jones svoj je dlakavi torzo osigurao na nevjerojatnih sedam milijuna dolara, a glazbenik Keith Richards svoje je ruke, točnije određeni prst na lijevoj ruci, osigurao na milijun i 600.000 dolara.

A najskuplja guza je…

Je li količina novca proporcionalna veličini guze? Hm, kako bilo, najskuplja celebrity guza svakako je ona Jennifer Lopez, osigurana na 27 milijuna dolara, a kojoj zavide mnoge slavne face poput Kim Kardashian i Lady Gage kojima je poslužila kao uzor pa su i one posegle za osiguranjem.

Beyonce također ništa ne prepušta slučaju pa je svoju zadnjicu zaštitila s dva milijuna, a Kylie Minogue za isto osiguranje u slučaju nezgode dobit će pet milijuna dolara.


Milijunske grudi

Pjevačica Madonna u slučaju nezgode za grudi će dobiti dva milijuna, a country diva Dolly Parton 3,8 milijuna dolara. I dok je bivša Playbojeva zečica Holly Madison osigurala svoje grudi na milijun dolara, Jennifer Love Hewitt to tek planira. Nedavno je ustvrdila kako se nada da će joj netko ponuditi osiguranje. 'Ove grudi vrijede pet milijuna dolara', rekla je.

Desna noga vrednija od lijeve
Noge legendarne pjevačice Tine Turner vrijede 3,2 milijuna, a grudi 790 tisuća dolara. Za nešto sitniju svotu duge noge top modela zaštitila je i Heidi Klum. 'Malo ispod lijevog koljena imam sićušni ožiljak kojega je stručnjak u Londonu pri pregledu uočio, te su moje noge procijenjene na različite svote novca. Vrijednost moje desne noge je 1,2 milijuna dolara, što je više od lijeve koja je osigurana na milijun dolara', objasnila je. Tijekom snimanja kampanje za 'Gillete' Mariah Carey osigurala ih je na nevjerojatnih milijardu dolara.

Milijun dolara vrijede Rihannine noge, no to je ipak ništa naspram 70 milijuna dolara vrijednih nogu Davida Beckhama. A točno duplo više od Beckhamovih vrijede noge portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda