NAJSTALIŠ ODVJETNICA

Ne možemo se prestati diviti Amal Clooney jer ponovno ima ludo dobru kombinaciju

27.09.2023 u 14:59

  • +7

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Amal Clooney, 45-godišnja odvjetnica za ljudska prava i supruga Georgea Clooneyja, razmazila nas je briljantnim modnim izdanjima koja niže s nevjerojatnom lakoćom

Nedavno je u Veneciji pokazala niz genijalnih modnih izdanja 'izvan dužnosti', uglavnom upečatljive ženstvene haljine koje laskaju njezinoj zavidnoj figuri, a i kad se radi o poslovnim prigodama, Amal ne griješi.

Lijepa i uspješna Britanka libanonskih korijena, istaknuta aktivistica za ljudska prava, zadivila je svojim najnovijim stajlingom u kojem se pojavila u sjedištu UN-a u New Yorku.

Londonska odvjetnica, dobro poznata po svojim do zadnjeg detalja osmišljenim modnim kombinacijama, bila je mamac za poglede te je dobila mnoštvo pozitivnih komentara.

Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia

Divna haljina bez rukava u upečatljivoj nijansi smaragdnozelene i elegantni bež baloner savršen su spoj, a ovu je ludo dobru modnu kombinaciju podignula vrtoglavim stiletticama efektnog uzorka zmijske kože.

Dugu kosu, svoj zaštitni znak, prošaranu suptilnim pramenovima stilizirala je u raskošne valove, a sve je zaokružila besprijekornim make upom.

Inače, Clooney, koji je godinama bio na glasu kao najpoželjniji neženja, i odvjetnica za ljudska prava u braku su od 2014. godine. Tri godine kasnije dobili su blizance Alexandera i Ellu.