BEATRICE BORROMEO

Nijedna haljina ne laska figuri kao ova: Supruga monegaškog princa plijeni elegancijom

27.09.2023 u 08:55

Bionic
Reading

Nakon Milana modni svijet preselio se u Pariz, a novitete za novu sezonu proljeće/ljeto među prvima je predstavio francuski Dior

Poput zaove Charlotte Casiraghi, koju vežu neraskidive spone s modnom kućom Chanel, Talijanka Beatrice Borromeo na isti je način povezana s francuskim Diorom i njegovom direktoricom ženske linije, Mariom Graziom Chiuri.

Najbolje odjevena aristokratkinja na svijetu gotovo nikada ne propušta revije Diora. Za njega je ove godine snimila i modnu kampanju, a novitete brenda na samom početku novog Tjedna mode u Parizu provjerila je u društvu supruga, Pierrea Casiraghija.

I dok se monegaški princ na reviji pojavio u klasičnom sivom odijelu s bijelom košuljom, lijepa Talijanka bila je oličenje elegancije u bijeloj haljini A kroja koja laska figuri.

Beatrice Borromeo Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pojačanu detaljem tankog remena, koji je dodatno naglasio laskavi kroj haljine u duhu 50-ih, zaokružila je klasičnim parom crnih salonki u špic dok se i ovoga puta vodila pravilom 'manje je više' kada je riječ od dodacima.

Osobni stil odijevanja Borromeo je svojedobno opisala kao ‘vrlo casual’, no voli se dotjerati s vremena na vrijeme, o čemu dovoljno svjedoče prizori s Diorove nove glamurozne revije u francuskoj prijestolnici.

  • +23
Dior revija Izvor: EPA / Autor: CHRISTOPHE PETIT TESSON