JACQUES HOUDEK:

'Napokon i ja pjevam za doček Nove na Trgu u Zagrebu'

02.12.2011 u 16:21

Bionic
Reading

Na promociju novog albuma Nine Badrić sreli smo Jacquesa koji nam se pohvalio kako će Novu godinu dočekati sa Zagrepčanima na Trgu

'Svake godine se pitam zašto mene moj grad ne zove da pjevam na dočeku Nove godine, ali, evo, konačno sam i to dočekao. Zagrepčane će još zabavljati Crveni koralji i Gipsy Kings i s njima ćemo ući u 2012. godinu', pohvalio nam se Jacques Houdek kojeg smo sreli na promociji albuma Nine Badrić koju on izuzetno cijeni. 'Nina je moj uzor, ona je na sceni već 20-ak godina, ja nešto manje, moram naglasiti da me uvijek podržavala. Cijenim je prvenstveno iz razloga što je uvijek ostala dosljedna sebi. Zaista nije lako nama koji se bavimo pop glazbom i moramo se boriti s  narodnjacima', rekao je Ninin kolega.

 

Na promociju albuma 'Nebo' stigao je sa suprugom Brigitom, a šapnuo nam je kako u novoj godini ne bi imao ništa protiv prinove. 'Generalno, želim da nam iduća bude bolja od ove, da pokrijemo sve minuse, ali privatno ne bih imao ništa protiv prinove, to je uvijek dobrodošlo', kroz smijeh je rekao Jacques.