OMRAŽENA KOMBINACIJA BOJA

Modno pravilo kojeg smo se svi slijepo držali više ne vrijedi, a one su najbolji dokaz

23.09.2019 u 10:15

Bionic
Reading

Dodjela 71. po redu nagrade Emmy u Los Angelesu i ovoga je puta bila u znaku glamuroznih izdanja poznatih uzvanica koje su si itekako dale truda kako bi zablistale na crvenom tepihu. Čini se da su stilisti slavnih dama ove godine pokleknuli pred neočekivanom kombinacijom boja - crveno-roza

Ni ove godine na crvenom tepihu Microsoft Theatrea nije nedostajalo glamura, a iako su se mnoge slavne ljepotice odlučile za vječite modne odabire poput crne, bijele ili upečatljivih metalic varijanti, čak četiri poznate holivudske dame uskočile su u ženstvenu kombinaciju crveno-ružičaste koja se pokazala sjajnim izborom.

  • +7
Ljepotice u crveno-ružičastom na dodjeli Emmyja Izvor: EPA / Autor: EPA

Nekadašnja teen zvijezda Mandy Moore, Taraji P. Henson ('Empire'), Susan Kelechi Watson ('This Is Us') i legendarna Marisa Tomei prošetale su se na crvenom tepihu u istoj kombinaciji boja koja je nekad bio apsolutno nepoželjna no danas je itekako omiljena među poznatim fashionisticama.

71. IZDANJE

Pogledajte sve haljine s prestižne dodjele nagrada Emmy

Pogledaj galeriju

Među slavnim ljepoticama jedan od najboljih odabira na dodjeli nagrada bila je romantična kreacija lijepe Mandy Moore koja se proslavila još kao tinejdžerica ulogama u filmovima za mlade poput 'Saved!' ili 'A Walk to Remember, no za razliku od svojih brojnih kolegica koje se nisu snašle u svijetu showbizza, zgodna brineta pametno gradi karijeru.

Mandy Moore koja gledamo u hvaljenoj seriji 'This Is Us' izgledala je poput princeze u dramatičnoj kreaciji golih ramena koju potpisuje poznati dizajner Brandon Maxwell pokazavši vitku figuru. Prelijepa Amerikanka zanimljivu je haljinu zaokružila kosom stiliziranom u krupne uvojke i odličnim make upom.

Zgodna 35-godišnjakinja svečani stajling dodatno je začinila s upečatljivim naušnicama (Forevermark) i crvenim stiletticama.

Susan Kelechi Watson, njezina kolegica iz serije 'To smo mi', zablistala je u pripijenoj crvenoj haljini s voluminoznim puf rukavima u nježnoj nijansi ružičaste, a raskošno izdanje dopunila je kosom skupljenom u visoki rep.

CRVENI TEPIH

Nisu se proslavile: Ovo su uvjerljivo najgore odjevene ljepotice s glamurozne dodjele nagrada

Pogledaj galeriju

Glumicama nije nimalo smetao gotovo identičan look koji su isfurale na crvenom tepihu te su s velikim osmijehom i zagrljene na pozirale fotografima.

Zanimljivo je kako je Mandy Moore nedavno objavila novi singl When I Wasn't Watching više od 10 godina nakon objave svoje posljednje pjesme s albuma 'Amanda Leigh' 2009. godine.

Na kartu zavodljivosti igrala je Taraji P. Henson koja je pokazala dekolte u seksi haljini s potpisom proslavljene Vere Wang. Ovo seksi izdanje za dodjelu Emmyja upotpunila je trendi kratkim bobom.

Za istu kombinaciju boja za ovu svečanu prigodu odlučila se i holivudska legenda, 54-godišnja Marisa Tomei. Lijepoj brineti asimetrična haljina s potpisom Ralph & Russo u ružičastoj i crvenoj sjajno je pristajala, a efektni look začinila je cipelama (Barollo Italy), nakitom (Beladora) i ženstvenom frizurom.