IDEALAN JESENSKI OUTFIT

Marijana Batinić modu ima u malom prstu: U jednom stajlingu vješto spojila čak tri vodeća trenda sezone

22.09.2019 u 13:21

Bionic
Reading

Marijana Batinić s malim i velikim posjetiteljima Zoološkog vrta u Zagrebu prigodno je, uz igre i egzotične specijalitete, obilježila početak prve međunarodne sezone RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu'. Lijepa voditeljica još jednom je dokazala da modu ima u malom prstu, isfuravši idealan jesenski stajling i pritom vješto spojivši tri ključna trenda sezona

RTL-ovo zaštitno lice, voditeljica Marijana Batinić, jedna je od rijetkih žena koje na modu gledaju kao na igru. Iako ne može izbjeći modne trendove, svojim se originalnim stajlinzima redovito ističe iz mase.

Iako njezin posljednji stajling koji je odabrala za predstavljanje nove sezone showa 'Ljubav je na selu' nije ništa što dosad nismo vidjeli, svakako nas je oduševila činjenica da splitska voditeljica s nevjerojatnom lakoćom kopira ovosezonske trendove.

Marijana Batinić obilježila početak međunarodne sezone 'Ljubav je na selu' Izvor: RTL Hrvatska d.o.o. / Autor: RTL Hrvatska d.o.o.

U jednom stajlingu Marijana je isfurala čak tri vodeća jesenska trenda koji će u nadolazećim mjesecima odigrati veliku ulogu.

Lijepa voditeljica, koja je u zagrebački zoološki vrt stigla s preslatkom kćerkicom Enom, privlačila je poglede u efektnoj midi haljini kariranog uzorka s puff rukavima.

  • +64
Karirani uzorak Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Karirani uzorak i ove će jeseni biti veliki sezonski hit, a o popularnosti puff rukava dovoljno govori činjenica da su odjevni komadi s ovim detaljem preplavili svaki kutak trgovina. Haljine i bluze s puf rukavima uvjerljive su pobjednice sezone, baš kao i gležnjače na vezanje kojima je Marijana zaokružila svoj stajling.

  • +28
Puf rukavi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo