CRVENA JE NJEZINA BOJA

Nepogrešiva Severina oduševila u haljini koja je već osvojila Hailey Baldwin i Nataliju Vodianovu

22.09.2019 u 18:57

Bionic
Reading

Na partyju u Rovinju splitska se pjevačica pojavila u haljini koju potpisuje Alexandre Vauthier, iz prošlogodišnje proljetne kolekcije, i u crvenoj boji ostavila sve bez riječi

Kada je stigla na party, koji je u Rovinju organizirao portal Journal.hr, Severina je po tko zna koji put ostavila sve bez riječi. Stigavši u pratnji supruga Igora Kojića i novog menadžera Alena Ključea, nije mogla proći neprimjećeno u satenskoj crvenoj točkastoj haljini midi kroja s trendi puf rukavima, koji će u narednim mjesecima biti najpoželjniji detalj na gradskim ulicama.

Uz haljinu, koju potpisuje Alexandre Vauthier, Severina je obukla i crvene sandale na visoku potpeticu, dok je u rukama držala svoju omiljenu torbicu Gabriele Hearst.

Inače, ova haljina već je duže vrijeme pravi hit, a riječ je o kreaciji iz kolekcije proljeće 2018. godine. Među prvima ju je odjenula mlađahna manekenka i supruga Justina Biebera, Hailey Baldwin, koja se u njoj pojavila na pozornici tijekom dodjele nagrada iHeartRadio Music Awards.

No, nije niti ona jedina koju je ova haljina očarala. I slavna ruska manekenka Natalia Vodianova u njoj je prošle godine bila na Naked Heart Eventu u Parizu i pozirala okupljenim fotografima na skupocjenom automobilu.

Alexandre Vauthier haljina Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, haljina se mogla kupiti za oko 12 tisuća kuna na popularnoj stranici net-a-porter.com, no tamo je već odavno rasprodana, što zapravo, zbog velikog interesa za istu, i nije čudno.