ZANOSNA RUSKINJA

Modni minimalizam: Lijepa Irina Shayk plijeni poglede i kad se ne trudi

08.11.2020 u 11:49

Bionic
Reading

Irina Shayk je po mnogima jedna od najljepših žena svijeta, a lijepa Ruskinja i kad nije besprijekorno skockana za neku posebnu prigodu, ostavlja bez daha svojom klasičnom ljepotom

Brinetu nevjerojatne ljepote fotografi prate u stopu gdje god da se pojavi, a njezina su street style izdanja za svaku pohvalu.

Lijepa Irina koja je svoj put prema pistama modnih prijestolnica započela iz malog mjesta na sjeveru Rusije, u slobodno vrijeme najbolje se osjeća u udobnim kombinacijama, pa smo je viđali i u trendi combat gležnjačama, tenisicama, gumenim čizmama...

Da je modni minimalizam je stilska formula s kojom nikad ne možete pogriješiti pokazala je i 34-godišnja Irina.

Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zavodljiva Ruskinja ponovno je servirala kombinaciju nadahnutoj 90-ima u samo dvije boje: sivoj i crnoj u kojoj je uspjela sve zadiviti.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Irina je prošetala New Yorkom u udobnoj sivoj haljini midaxi duljine visokog ovratnika koja prati liniju tijela.

Ovu efektnu kreaciju koju bi svaka fashionistica rado imala u svojoj garderobi vješto je iskombinirala s kožnom jaknom-košuljom, tzv. shacketicom.

  • +2
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prelijepa Ruskinja odlučila se upečatljivi model J Branda koji se može nositi u mnogim prigodama.

Kožni komadi ove sezone slove za apsolutni must have, pa ako ste u potrazi za osvježenjem garderobe nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za jaknu, sako, suknju, hlače ili kaput od ovog vječnog materijala.

Inače, slavna ljepotica iz veze s holivuskim zavodnikom Bradleyjem Cooperom ima kćerkicu Leu De Seine koju zajednički odgajaju i nakon prekida dugogodišnje veze.