SVE JOJ PRISTAJE

Ovako 'zakopčanu' do grla rijetko je viđamo, no ni za ovu kombinaciju Jennifer Lopez nemamo nikakve zamjerke

07.11.2020 u 23:07

Bionic
Reading

Samo nekoliko sati prije negoli je Joe Biden proglašen novim američkim predsjednikom, Jennifer Lopez uputila se na večeru s prijateljem. Kao i obično, za izlazak se dotjerala, ovoga puta iznenadivši sve modnim odabirom koji je sakrio sve njezine obline, po kojima je itekako poznata

Iako smo je, tijekom dana, navikli viđati u sportskim tajicama i topićima, u kojima obavlja sve dnevne aktivnosti i odlazi u teretanu, a u večernjim satima u seksi kombinacijama, ovoga je puta Jennifer Lopez iznenadila apsolutno sve odabirom odjeće za odlazak na večeru.

Latino diva uputila se na večeru sa svojim prijateljem i učiteljem pjevanja Steviejem Mackeyjem, a 51-godišnjakinja je za to odabrala glamurozne, šljokičaste hlače u tamnoplavoj boji visokog struka, ali i širokih nogavica koje se spuštaju skroz do poda i skrivaju cipele.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U hlače je 'ugurala' tamnoplavu vestu, a iste je boje bila i torbica prebačena preko ramena. Raspuštene i ispeglane kose, s tek dijelom podignutim u rep, Jennifer Lopez izgledala je neopisivo dobro. Od modnih dodataka imala je tek srebrnu narukvicu kao i zaručnički prsten koji joj je poklonio njezin zaručnik Alex Rodriguez.

Što se tiče šminke, Jennifer je istaknula je oči smokey-eyes tehnikom u brončanim tonovima, stavivši na lice poprilično bronzera i tek malo sjajila u boji mesa na usne.