ZELENA JOJ PRISTAJE

Barbara Kolar još je jednom briljirala, ovoga puta u haljini kojom je dodatno naglasila vitku figuru, ali i istaknula oči

07.11.2020 u 20:35

Bionic
Reading

U večerašnjem izdanju HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju' ponovno je zvijezda večeri bila Barbara Kolar. Osim što se pridružila Marku Tolji na pozornici u glazbenom dijelu, Barbara je briljirala i izgledom, ponajviše zahvaljujući savršenoj haljini s potpisom Elisabette Franchi

Nakon što je ovog tjedna najavila kako se nakon 12 godina oprašta s kolegama na Anteni Zagreb, gdje je bila od samog početka jedna od omiljenijih radijskih voditeljica, Barbara Kolar danas se, uoči nove emisije 'Zvijezde pjevaju', pohvalila na Instagramu i svojim novim stajlingom osmišljenim za subotnji večernji program.

Stilistica je ovoga puta odabrala elegantnu večernju haljinu s potpisom Elisabette Franchi i nije pogriješila. Riječ je o plisiranoj kreaciji koja doseže do poda, koja pokriva tek dijelić desnog ramena, dok je lijevo otkriveno i koja je stegnuta u struku kako bi se vizualno dodatno stanjio isti.

Odabir zelene boje bio je pun pogodak, jer upravo ta boja Barbari stoji savršeno te zahvaljujući njoj i kombinaciji jarko crvenog ruža za usne njezine oči dodatno dolaze do izražaja.

Duško Ćurlić i Barbara Kolar Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Iako trenutno postoje rijetke prilike gdje bi ovu haljinu mogli isfurati, dobro je znati da se još uvijek može kupiti na Yooxu, gdje joj je cijena 3 tisuće kuna.