VOJVOTKINJA OD EDINBURGHA

Modna 'zamjena' za Kate Middleton: Omiljena kraljičina snaha privlači pažnju odvažnim izdanjem

22.05.2024 u 17:50

  • +4

Sophie, vojvotkinja od Edinburgha

Izvor: Profimedia / Autor: Kredit: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Bionic
Reading

Sophie, vojvotkinja od Edinburgha, redovito je vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Njezin je stil profinjen, elegantan i vrlo ženstven, pa ne čudi to da je u kratkom roku stekla brojne simpatije modnog svijeta.

Plavokosa Britanka za svoj je upečatljiv outfit, u kojem se pojavila u Škotskoj, dobila samo brojne pohvale, a svi se slažu da joj ova efektna tamnozelena nijansa jako dobro pristaje.

Vojvotkinja od Edinburgha, 59-godišnja supruga princa Edwarda, za ovu je prigodu briljirala u kombinaciji kratke jakne i tzv. tulipan suknje (oboje s potpisom Suzannah London), a stajling kojem je nemoguće pronaći manu zaokružila je pomno odabranim dodacima.

Posve novu vibru ovom looku dala je chic torbica sa zmijskim uzorkom dizajnerice Sophie Habsburg, čije kreacije obožava i kraljica Maxima, kao i Pradine stilettice u nude nijansi, a one, osim što noge čine vitkijima i duljima, odlična su modna investicija jer pašu uz sve što imate u garderobi.

Elegantna punđa i nenametljiv make up dobro su se uklopili u ovo modno izdanje jedne od najomiljenijih članica engleske kraljevske obitelji, čiji su stajlinzi u posljednje vrijeme sve bolji pa su je britanski mediji prozvali novom modnom 'zamjenom' za Kate Middleton.

  • +2
Sophie, vojvotkinja od Edinburgha Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Profimedia

'Ovdje nema ničeg staromodnog. Promijenila je svoj izgled noseći laskavo krojenu i usklađenu odjeću, a to osnažuje i podiže izgled. Ona gradi mladenačku, ali ipak prikladnu capsule garderobu koja odgovara njezinim proporcijama i životu', svojedobno je o njezinoj stilskoj transformaciji rekla osobna stilistica Annabel Hodin.

sve osim nogometa