moćan dizajn

U crnom od glave do pete Severina stigla na sud, a svi su gledali samo u jedno - njezine cipele

22.05.2024 u 09:16

Bionic
Reading

U pratnji odvjetnika Čede Prodanovića pjevačica Severina stigla je na Općinski prekršajni sud u Zagrebu, a za tu priliku posegnula je za moćnom total black kombinacijom i cipelama od kojih zastaje dah

Na ročište na Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu 52-godišnja Severina stigla je u pratnji odvjetnika Čede Prodanovića te prijatelja i suradnika Filipa Miletića. I ovog puta posegnula je za moćnom kombinacijom koja je u svojoj jednostavnosti bila vrlo efektna.

Kraljicu poslovno-elegantnog looka, pencil suknju, u ovom slučaju crnu i to kožnu, kombinirala je s također crnom bluzom kratkih rukava, V-izreza i većeg ovratnika. A čitavu kombinaciju podigla je moćnim modnim dodacima.

  • +20
Severina na sudu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Pogled je sakrila iza tamnih okvira Pradinih sunčanih naočala, a u ruci je nosila omiljenu joj torbicu Lady Dior, koju je prošetala više puta uz različite stajlinge. Riječ je o legendarnom modelu nazvanom po nikad prežaljenoj britanskoj princezi Diani. Ovu elegantnu četvrtastu torbicu, kreiranu za nošenje u ruci, odlikuje dizajn dostojan princeze, a nastala je kada je Bernadette Chirac, supruga francuskog predsjednika Jacquesa Chiraca, 1995. godine nazvala Dior i zatražila da kreiraju torbu koju će pokloniti princezi Diani. Danas ovaj model predstavlja jedan od kultnih i bezvremenskih, a nose ga najveće zaljubljenice u visoku modu, od Angeline Jolie do Brigitte Macron.

Severina ima istančan ukus, kako po pitanju torbica, tako i po pitanju cipela. Tako je elegantnu, ali snažno dojmljivu kombinaciju začinila cipelama za kojima bi se okrenula svaka poznavateljica mode. Riječ je o još jednom Diorovu dizajnu, crnim kožnim sandalama koje se itekako izdvajaju u moru klasičnih salonki. Damski špic ima efektan 'odrezan' vrh s narančastim krajem, a najviše pažnje privlače efektno dizajnirane potpetice. Zakrivljene prema unutra, predstavljaju dobar i nadasve zanimljiv spoj udobnosti i upečatljivog dizajna, a izrađene od kože, stvorene su za podizanje baš svake kombinacije.

LJETO I DALJE TRAJE

Još jedno seksi izdanje: Severina istaknula noge, ali i pokazala dekolte

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa