NATJEČAJ ZA MLADE TALENTE

Mladi fotografi organiziraju Foto izazov u Beču

21.11.2012 u 14:08

Bionic
Reading

Uigrana ekipa Foto dana mladih odlučila je napraviti još jedan korak naprijed u svojim aktivnostima

Područje djelovanja sad seže do Beča gdje će se održati Foto izazov za mlade Hrvatske fotografe i novinare

U suradnji s Ka travelom u subotu 1. prosinca 2012. polazi bus iz Karlovca i Zagreba za sve mlade fotografe, novinare i one željne zabave. Za vrijeme jednodnevnog izleta fotografi su dužni fotografirati sve što im je zanimljivo! Prijaviti se mogu svi, fotografirali mobitelom, fotoaparatom ili nekim drugim uređajem. Nagrada nije skromna - ona fotografija koja na Facebooku skupi najviše lajkova pobjednička je, a za nagradu fotograf osvaja besplatno jednodnevno putovanje s Ka travelom.

Na putovanje ne idu samo fotografi! Ako se više volite izražavati tekstom, rezervirajte svoje mjesto kao novinar. Novinari imaju za zadatak napisati najbolju novinsku reportažu iz Beča, koja će zajedno sa fotografijama objaviti medijski pokrovitelji ove akcije.

Put će obilježiti puno zabave, druženja, fotografiranja i upoznavanja znamenitosti Beča, a nekima osigurati i vrijednu nagradu! Promicanje hrvatske fotografije mladih, međusobno druženje i upoznavanje mladih fotografa i novinara te razmjena iskustva glavni je cilj ovog putovanja.

Detaljnije o ovom zanimljivom natječaju možete saznati OVDJE