ZGODNA RIJEČANKA

Miji Negovetić sjajno pristaje crvena boja kose, a ženstveno odijelo u trendi nijansi pun je pogodak

25.03.2023 u 16:15

  • +3

Mia Negovetić

Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Bionic
Reading

Na dodjeli jedne od naših najpoznatijih medijskih nagrada nije nedostajalo poznatih lica, a veliku je pozornost izazvao i chic stajling mlade riječke glazbenice

Mia Negovetić privukla je brojne poglede na na dodjeli Večernjakove ruže održane u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Dodjela medijske nagrade svake se godine iščekuje s velikim nestrpljenjem, a glamura i briljantnih modnih izdanja ni ovoga puta nije nedostajalo.

  • +54
Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/Emica Elvedji/PIXSELL

Da su ženstvena odijela neprolazni modni klasik dokazao je stajling glazbenice Mije Negovetić koja se nedavno odlučila i za promjenu imidža te je postala crvenokosa nakon što je prošloga ljeta mnoge iznenadila preobrazbom u crnku s piercingom u nosu te tetovažom na manje uočljivom mjestu - rebrima.

Bakrena crvena boja joj također sjajno pristaje, kao i odijelo u trendi pastelnoj nijansi svijetloplave. Efektno odijelo iskombinirala je sa zavodljivim korzetnim topom i sandalama s remenčićima.

Odlična frizura i crveni ruž bez greške su nadogradili ovaj outfit za pamćenje talentirane glazbenice za koji je dobila samo brojne komplimente.