CRVENA JE NJEZINA BOJA

Nema sumnje, kraljica Letizia još je jednom pokazala koliko moćno izgleda u svojoj omiljenoj boji

25.03.2023 u 14:40

  • +7

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: EUROPA PRESS/ABACA / ABACA PRESS / JOSÉ OLIVA / CONTACTOPHOTO / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Modni stručnjaci slažu se u jednom - crvena boja ide najviše na ruku kraljici Letiziji, jer ne samo da joj pristaje odlično, već ju ona zna i nositi

Za susret s predstavnicima Code.org, koji su tražili susret sa španjolskom kraljicom kako bi predstavili izvješće 'Observatorio de la Informática en España', kraljica Letizia je servirala svoje još jedno odlično, vatreno izdanje.

Za predstavljanje studije o računalnoj obuci kod školske djece u Španjolskoj, kraljica Letizia odlučila se za jedan od najlaskavijih poslovnih lookova koje smo do sada imali prilike vidjeti. Letizia je odabrala odijelo krojeno po mjeri, a koje je uključivalo hlače ravnog kroja i sako s detaljima zlatnih gumba, koji su tu za dodatni dašak glamura. Riječ je o odijelu Caroline Herrere iz kolekcije Pre-Fall 2019.

Takav model hlača uistinu laska njezinoj figuri, čineći vizualno njezine noge da izgledaju još i duže, a na odmet nije bila niti crvena boja, koju španjolska kraljica uistinu voli i rado je nosi u raznim prigodama.

  • +11
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ispod sakoa nazirala se bijela bluza s detaljem od čipke, a sve je zaokružila udobnim cipelama u nude nijansi. Ako vam se cipele čine poznate, niste pogriješili, jer ovaj model s potpisom Patrizie Pepe, koje imaju remenčiće i udobnu široku petu, kraljica Letizia već je nosila u nekoliko prigoda.

Supruga španjolskog kralja Felipea VI, svakim novim pojavljivanjem u javnosti dokazuje da je jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora. Vremenom je izgradila prepoznatljiv stil s uvijek dobrodošlim trendi iskoracima u vidu neobičnih modnim detalja no uvijek u skladu s njezinom funkcijom.