ODLIČAN STAJLING

Meghan Markle odabrala je laskavu haljinu koja oduševljava na prvi pogled

19.02.2024 u 10:21

  • +2

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Meghan Markle pridružila se princu Harryju na putovanju u Kanadu, gdje obilježavaju 100 dana do novih Invictus Games. Kako bi odala počast svom domaćinu, Markle pretežito nosi komade kanadskih dizajnera

Meghan Markle često nosi zemljane tonove koji komplimentiraju njezinoj boji kože i kose pa ni ne čudi to da se za večer u čast Invictus Gamesa odlučila za posebnu haljinu u efektnoj nijansi zelene boje.

U petak navečer Meghan je tako zablistala u vrlo klasičnoj haljini koja laska njezinoj utreniranoj figuri. Uski kroj s otkrivenim ramenima daje ženstveni dojam vojvotkinji koja je uz supruga Harryja bila glavna zvijezda večeri.

Riječ je o haljini s potpisom kanadske dizajnerice Grete Constantine, a kombinirala ju je uz zlatni nakit. Nosila je zlatni lančić i naušnice, ali i skupocjene Cartierove narukvice koje zajedno vrijede i preko 10.000 dolara.

Ovaj elegantni look nije jedini koji je posljednjih dana osvojio pozornost javnosti.

Kako bi obilježili 100 dana do nadolazećeg sportskog događaja, Sussexi su u Kanadi proveli nekoliko dana. Na klizalištu u Vancouveru Markle se pojavila u prekrasnom kaputiću u boji devine dlake kanadskog brenda Sentaler te elegantnim rukavicama MaxMara do podlaktica.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia