WOW EFEKT

Oličenje tihog luksuza: Meghan Markle u kaputu koji je čisto savršenstvo

17.02.2024 u 10:53

Bionic
Reading

Za svoje posljednje pojavljivanje u Kanadi vojvotkinja od Sussexa odabrala je casual izdanje o kojem će se još danima pričati. Jednostavne crne hlače i visoke jahaće čizme iskombinirala je s ogrtačem od alpake, koji joj je pristajao tako savršeno

Na klizalištu u Vancouveru, gdje je bodrila princa Harryja koji je povodom najave novih Invictus igara sjeo u invalidska kolica i zaigrao curling, Meghan Markle pokazala je sasvim novu razinu elegancije.

42-godišnja vojvotkinja od Sussexa bila je pravo oličenje tihog luksuza ogrtaču od alpake i u boji devine dlake, kanadskog brenda Sentaler, uz koji se savršeno uklopio par MaxMarinih rukavica koje su sezale skroz do podlaktice.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Ispod elegantnog ogrtača nazrao se par crnih traperica njujorškog brenda La Ligne i bež top, a cijelu kombinaciju zaokružila je savršenim parom jahaćih čizama od teleće kože, marke CO iz Los Angelesa.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kao finalni touch ovom casual izdanju bile su tu zlatne naušnice s potpisom Anine Bing koje su došle do izražaja zahvaljujući niskom repu.

Kada je riječ o šminki, Meghan je na lice nanijela bronzer i istaknula oči smokey eyes tehnikom, odlučivši usne namazati nude nijansom.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia