stvari se mijenjaju

Princ Harry odlučan u želji da nadoknadi izgubljeno vrijeme s ocem

19.02.2024 u 09:21

Bionic
Reading

Princ Harry sve je spremniji na povratak u London, no s njegovom se željom nikako ne slaže Meghan Markle kojoj je London donio, kako se čini, samo probleme u životu. Odluka da posjeti bolesnog oca natjerala ga je da promijeni dosadašnje stavove te Harry sada želi popraviti odnos s ocem

Otkako se kralj Charles III. razbolio te susreo s princem Harryjem, odnosi u kraljevskoj obitelji itekako su se promijenili. Četiri godine života u Americi ipak nisu učinile da Harry posve zaboravi svoju obitelj, a na porušenim odnosima s ocem sada želi raditi kao nikada do sada.

Da je Harry spreman za povratak u London šuška se već neko vrijeme, no njegove želje ne dijeli Meghan Markle koja o životu na dvoru nema puno lijepih riječi. O odnosima u kraljevskoj obitelji progovorili su u svom dokumentarcu na Netflixu te u velikom intervjuu s Oprah, no Harryjevi posljednji postupci otkrivaju kako je željan kontakta s ocem.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Unatoč svemu što je izgovorio protiv svoje obitelji, na vijest da se Charles razbolio reagirao je ekspresnim dolaskom u London, a sada je spreman u London dovesti i svoju djecu, prenosi Bunte.de.

Harryjeva je želja da 4-godišnji Archie i 2-godišnja Lilibet provode više vremena u Londonu jer tijekom odrastanja nisu imali prilike da upoznaju rodni kraj njihovog oca, ali ni Harryjevu obitelji. Odbjegli je princ već više puta pokazao koliko mu je stalo do obitelji, a čini se kako je sada shvatio da ne želi izgubiti i drugog roditelja te želi nadoknaditi izgubljeno vrijeme.

'Harry želi više vremena u Ujedinjeno Kraljevstvo i dovesti djecu njihovom djedu i rođacima, ali prvo se mora dokazati. To mu je vrlo jasno stavljeno do znanja', otkriva izvor.

Poznato je kako je odnos Williama i Harryja trajno narušen te stariji brat smatra kako je mlađi naštetio ugledu obitelji te obitelji zadao brojne udarce koji ne mogu proći bez posljedica, no William i Kate Middleton još uvijek nisu zaboravili svoje nećake pa im svake godine šalju božićne poklone, a isto čine i Meghan Markle i Harry.

Kraljevska stručnjakinja Jennie Bond objašnjava: 'Harry je rekao da želi da njegova djeca razumiju svoje nasljeđe i da se osjećaju kao kod kuće u Velikoj Britaniji kao što se osjećaju u Americi.'

SA CAMILLOM NA MISI

Kralj Charles III prvi puta u javnosti nakon još jednog Harryjevog istupa

Pogledaj galeriju